Veřejné zakázky ve vybraných fakultních nemocnicích ČR - Havlíková, Kristina; Maaytová, Alena; Gajdošová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá nadlimitními a podlimitními veřejnými zakázkami realizovanými v letech 2012 až 2015 ve vybraných fakultních nemocnicích. Mezi zvolené nemocnice patří Fakultní nemocnice Motol, Fakultní nemocnice Brno, Fakultní nemocnice Ostrava a Fakultní nemocnice Olomouc. Cílem práce je porovnat veřejné zakázky ve vybraných nemocnicích zveřejněné v letech 2012 až 2015 z hlediska jejich účelového zaměření. Získaná data za jednotlivé nemocnice jsou v práci analyzována a následně vzájemně komparována. V závěru práce je hodnocen charakter veřejných zakázek ve vybraných nemocnicích.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses