Srovnání české a slovenské účetní závěrky od 1.1.2016 - Košická, Ráchel (2016)
Bakalářská práce se zabývá srovnáním české a slovenské účetní závěrky od 1. 1. 2016. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Úvodní kapitola představuje teoretic-kou část, ve které jsou stručně popsány přípravné práce, které je třeba provést před sestave-ním účetní závěrky. Dále následuje praktická část, která je zaměřena na obsah jednotlivých výkazů a přehledů české a slovenské závěrky. V závěrečné kapitole jsou popsány rozdíly mezi jednotlivými výkazy a přehledy české a slovenské účetní závěrky.