Srovnání české a slovenské účetní závěrky od 1.1.2016 - Košická, Ráchel; Míková, Marie, 1953-; Randáková, Monika, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Bakalářská práce se zabývá srovnáním české a slovenské účetní závěrky od 1. 1. 2016. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Úvodní kapitola představuje teoretic-kou část, ve které jsou stručně popsány přípravné práce, které je třeba provést před sestave-ním účetní závěrky. Dále následuje praktická část, která je zaměřena na obsah jednotlivých výkazů a přehledů české a slovenské závěrky. V závěrečné kapitole jsou popsány rozdíly mezi jednotlivými výkazy a přehledy české a slovenské účetní závěrky.
Vedoucí práce: Marie Míková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses