Hodnocení vybraných oceňovacích metod bydlení - Pejchalová, Martina; Toth, Petr, 1962-; Lukavec, Martin, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2016)
Diplomová práce se zabývá metodami oceňování, především bytů. Jejím cílem je ocenit bytové jednotky a poté zhodnotit výhody, nevýhody a využití jednotlivých metod. Práce je rozdělena do čtyř částí, kdy první se věnuje bydlení a trhu nemovitostí. Druhá část se zaměřuje na metody oceňování, třetí celek se zabývá bytovou politikou a oceňováním v České republice a poslední kapitola je praktická, kde jsou oceněny dvě bytové jednotky - v Praze a Chrudimi. Pro zpracování praktické části byly zvoleny tři metody oceňování - nákladová, porovnávací a výnosová.
Vedoucí práce: Petr Toth
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: regionální studia [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses