Využití internetu ve výuce ekonomických předmětů - Pitkevich, Matvey; Krpálková-Krelová, Katarína; Langer, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Práce je zaměřena na využívání Internetu ve výuce ekonomických předmětu. Teoretická část obsahuje informace o Internetu, distančním vzdělávání a různých moderních druzích e-learningu. Dále se tato část také věnuje výhodám e-learningu a možnostem uplatnění těchto variací e-learningu ve výuce. Praktická část je věnována přípravě virtuální třídy a webináře. Dále tato část také obsahuje stručnou analýzu webového portalu ekospace a důsledky jeho využití ve výuce ekonomických předmětů.
Vedoucí práce: Katarína Krpálková Krelová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: učitelství praktického vyučování v ekonomickém vzdělávání [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses