Spolupráce leteckých dopravců - Martínek, David; Zelený, Lubomír; Huňak, James; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Bakalářská práce pojednává o současné praxi v oblasti spolupráce leteckých společností. Popisuje různé způsoby spolupráce se zaměřením globální aliance, jakožto nejvyšší formu spolupráce. Práce si všímá toho, jak dnes aliance fungují, které společnosti jsou jejich členy, nebo naopak, které na alianční úrovni nespolupracují. Pozornost je věnována i fúzím mezi společnostmi, které významně promlouvají do trhu letecké dopravy.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses