Analýza dojížďky z Černošic do Prahy se zaměřením na kvalitu života - Bareš, Vojtěch (2016)
Předložená bakalářská práce se zabývá problematikou dojížďky do zaměstnání a do škol z města Černošice do Prahy ve spojení s kvalitou života. Je zaměřena na analýzu klíčových faktorů, které determinují tento jev. Zvolený problém je řešen pomocí dotazníkového šetření, které umožnilo zjistit názory a postoje občanů žijících ve sledovaném území. Provedeným výzkumem se podařilo stanovit oblasti spokojenosti či naopak nespokojenosti respondentů v různých otázkách spojených s dojížděním. Přínosem této práce je identifikace případných nežádoucích faktorů, plynoucích z výsledků šetření.