Analýza dojížďky z Černošic do Prahy se zaměřením na kvalitu života - Bareš, Vojtěch; Šimková, Martina, 1987-; Krbcová, Daniela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Předložená bakalářská práce se zabývá problematikou dojížďky do zaměstnání a do škol z města Černošice do Prahy ve spojení s kvalitou života. Je zaměřena na analýzu klíčových faktorů, které determinují tento jev. Zvolený problém je řešen pomocí dotazníkového šetření, které umožnilo zjistit názory a postoje občanů žijících ve sledovaném území. Provedeným výzkumem se podařilo stanovit oblasti spokojenosti či naopak nespokojenosti respondentů v různých otázkách spojených s dojížděním. Přínosem této práce je identifikace případných nežádoucích faktorů, plynoucích z výsledků šetření.
Vedoucí práce: Martina Šimková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: sociálně ekonomická demografie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses