Analýza personálních činností ve veřejné správě - Výtisková, Iveta; Vláčil, Jan, 1943-; Khendriche Trhlínová, Zuzana, 1975-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2015)
Diplomová práce se v teoretické rovině věnuje problematice veřejné správy v České republice, jejím orgánům, nástrojům, vykonávaným personálním činnostem a jejich specifikům v rámci veřejné správy včetně vymezení statusu státního úředníka. Dále je pozornost věnována managementu organizačního chování ve správních organizacích. V praktické rovině je důraz kladen především na zjištění, jak probíhají vybrané personální činnosti, především hodnocení, ve vybraných úřadech veřejné správy (Generální finanční ředitelství a Úřad městského obvodu Ostrava-Jih) a také, jaký styl řízení vedoucí pracovníci těchto úřadů nejčastěji uplatňují.
Vedoucí práce: Jan Vláčil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses