Přeshraniční fúze - Janušová, Vlasta; Skálová, Jana, 1967-; Dolanská, Darina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Diplomová práce "Přeshraniční fúze" má za cíl analýzu přeshraničních fúzí se zapojením společností z české republiky. První část je teoretická a je věnována první, daňové a účetní úpravě přeshraničních fúzí v České republice. V druhé, praktické části je provedena analýza přeshraničních fúzí dovnitř a ven za roky 2014 a 2015. Následně jsou prodlouženy časové řady přeshraničních fúzí v České republice od roku 2008. Na závěr je uveden příklad česko-slovenské fúze.
Vedoucí práce: Jana Skálová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses