Komparace efektivnosti chirurgických ambulancí - Černá, Kateřina; Maaytová, Alena; Gajdošová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Bakalářská práce se zabývá komparací ekonomické efektivnosti dvou chirurgických ambulancí. Teoretická část bakalářské práce je zaměřena na specifika trhu ve zdravotnictví a způsoby financování zdravotnictví. Praktická část analyzuje pokrytí zdravotnických služeb v okrese Domažlice, ale především komparuje výši vykázaných bodů a výši vykázaných nákladů chirurgických ambulancích Domažlické nemocnice, a.s. a soukromé společnosti Chirurgie s.r.o. .
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses