Kvalita života a riziko rozvoje syndromu vyhoření u učitelů ekonomických předmětů - Záleská, Veronika; Krejčová, Kristýna, 1981-; Langer, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Cílem této bakalářské práce bylo zmapovat syndrom vyhořen. Povolání učitele je psychicky náročné povolání, tudíž je dobré vědět jak případné problémy včas podchytit a jak se proti nim bránit. Následně byla podrobně rozebrána jedna z eventualit prevence, tedy zlepšování kvality života, jež hraje v boji se syndromem vyhoření obrovskou roli. Tato otázka byla rozdělena do několika dimenzí našeho života, jež můžeme my samy ovlivňovat. Na základě poznatků o těchto jevech bylo sestaveno výzkumné šetření zaměřené na dosavadní míru syndromu vyhoření a na možnost boje proti tomuto jevu v souvislosti s naším životem.
Vedoucí práce: Kristýna Krejčová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: učitelství praktického vyučování v ekonomickém vzdělávání [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses