Kreativní účetnictví - Štědrý, Roman; Ašenbrenerová, Petra; Pelák, Jiří, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na vysvětlení základních pojmů související s touto problematikou, včetně definování důvodů užívání kreativního účetnictví a hlavních pachatelů hospodářské kriminality, dále vymezení nejfrekventovanějších metod kreativního účetnictví s příklady jejich užití. V dalších kapitole se zaměřuji na vývoj hospodářské kriminality a vývoj kreativního účetnictví jak ve světě tak u nás v České republice. K závěru mé práce se zaměřuji na největší americké a evropské účetní skandály a jejich důsledky.
Vedoucí práce: Petra Ašenbrenerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses