Determinanty ceny vybraného typu zbraně na světovém trhu - Kutlvašrová, Zuzana; Fíglová, Zuzana, 1977-; Čížek, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá faktory, které ovlivňují cenu určité kategorie zbraní na světovém trhu. Tato práce se zabývá kategorií lehké a ruční zbraně. Dále je zaměřena na import a export České republiky zbraní z této kategorie. V práci je využit klasický regresní model a semilogaritmický regresní model. Výsledky regresní analýzy byly využity k srovnání exportů a importů v letech a následně byl srovnán export a import mezi sebou.
Vedoucí práce: Zuzana Dlouhá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses