Technická analýza na devizovém trhu - Králíková, Lenka; Veselá, Jitka; Fičura, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Cílem této bakalářské práce je otestování vlastní obchodní strategie založené na indikátorech technické analýzy, zhodnocení dosažených výsledků a odvození investičního doporučení. První část se zabývá charakteristikou devizového trhu, popisuje subjekty na něm a nastiňuje hlavní rozdíly mezi třemi hlavními analýzami. Druhá část je věnována jednotlivým technickým indikátorům, jejich základním znakům a možnostem využití. Důležitou částí této práce je praktická část, ve které aplikuji popsanou teorii nejen ze samotné technické stránky, ale také psychologické, která je minimálně stejně tak důležitá. Tato bakalářská práce obsahuje sjednocený celek podstatných informací pro začínající investory.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses