Mikro účetní jednotky v České republice a na Slovensku - Dvorská, Helena; Šindelář, Michal; Müllerová, Libuše, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Práce se zabývá mikro účetními jednotkami v České republice a na Slovensku. Cílem této práce je srovnání účetnictví a výkaznictví mikro účetních jednotek v České republice a na Slovensku. Vzhledem k tomu, že mikro účetní jednotky vznikly v obou zemích po novelizaci zákona o účetnictví, úvodní část práce se věnuje stručnému seznámení s nimi. Dále je práce zaměřena na samotné mikro účetní jednotky v České republice a na Slovensku, jejich účetnictví a výkaznictví. Nakonec je provedena analýza účetních závěrek vybraných mikro účetních jednotek.
Vedoucí práce: Michal Šindelář
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses