Dlouhodobá hmotná aktiva v českých účetních předpisech a mezinárodních standardech - Vojířová, Tereza; Janhubová, Jaroslava, 1965-; Janhuba, Miloslav, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Ve své bakalářské práci se budu zabývat porovnáním vykazování dlouhodobého hmotného majetku podle českých účetních pravidel a podle mezinárodních standardů účetního výkaznictví. V první části je charakterizován dlouhodobý hmotný majetek podle české účetní právní úpravy. Následně jsou vymezeny hlavní rozdíly ve vykazování dlouhodobých hmotných aktiv v porovnání s IFRS. V další části se zaměřuji na konkrétní případ vykazování dlouhodobého hmotného majetku v reálné společnosti, účtující podle české účetní legislativy.
Vedoucí práce: Jaroslava Janhubová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses