Investiční strategie při obchodování elektřinou - Jurík, Martin (2016)
Tato diplomová práce se zabývá výdělečnou činností obchodníka na trhu s elektřinou. Práce začíná vysvětlením role obchodníka a jeho vztahů vůči ostatním subjektům trhu v České republice. V praktické části jsou řešeny dvě vybrané úlohy, které obchodníkovi při výdělečné činnosti vyvstávají.