Investiční strategie při obchodování elektřinou - Jurík, Martin; Brada, Jaroslav, 1964-; Kováč, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tato diplomová práce se zabývá výdělečnou činností obchodníka na trhu s elektřinou. Práce začíná vysvětlením role obchodníka a jeho vztahů vůči ostatním subjektům trhu v České republice. V praktické části jsou řešeny dvě vybrané úlohy, které obchodníkovi při výdělečné činnosti vyvstávají.
Vedoucí práce: Jaroslav Brada
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finanční inženýrství [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses