Analýza vývoje hudebního klubu M klubu ve Vysokém Mýte v období 2008 - 2015 - Bureš, Martin; Hucková, Barbara, 1964-; Straka, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem této bakalářské práce je vytvořit analýzu vývoje hudebního klubu M klub v oblasti dramaturgie, marketingu a financování za období 2008-2015. Práce je rozdělena do dvou částí, teoretické a praktické. Teoretická část pojednává v první pasáži o problematice neziskových organizací, jejich financování a právních formách. Druhá pasáž je věnována marketingové situační analýze, jejímž výstupem je současný stav organizace na trhu. Praktická část začíná představením hudebního klubu, které následuje analýza dramaturgie, zabývající se průměrnou návštěvností a počtem akcí v M klubu. Druhou zkoumanou oblastí je marketing, konkrétně situační analýza mapující současný stav M klubu. Poslední část tvoří finanční analýza, která pracuje s daty z výročních zpráv M klubu.
Vedoucí práce: Barbara Hucková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses