Daňové aspekty vybraného podniku - Kotorová, Zuzana (2016)
Bakalárska práca s názvom Daňové aspekty vybraného podniku sa zameriava na daňové zaťaženie obchodnej spoločnosti Alphaduct a.s. Cieľom práce je rozobrať analýzu daňového zaťaženia spoločnosti, a následne z vytvorenej analýzy sformulovať daňovú optimalizáciu pre vybraný podnik pomocou daňovej úspory. Najskôr v skratke predstavím spoločnosť, v jednotlivých kapitolách sa zameriam na finančnú analýzu a podrobne budem skúmať daňové aspekty podniku. Jednotlivé dane budem skúmať za roky 2012, 2013, 2014 a vychádzať budem z daňových priznaní a ďalších interných dokumentov spoločnosti.