Daňové aspekty vybraného podniku - Kotorová, Zuzana; Finardi, Savina; Vančurová, Alena, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Bakalárska práca s názvom Daňové aspekty vybraného podniku sa zameriava na daňové zaťaženie obchodnej spoločnosti Alphaduct a.s. Cieľom práce je rozobrať analýzu daňového zaťaženia spoločnosti, a následne z vytvorenej analýzy sformulovať daňovú optimalizáciu pre vybraný podnik pomocou daňovej úspory. Najskôr v skratke predstavím spoločnosť, v jednotlivých kapitolách sa zameriam na finančnú analýzu a podrobne budem skúmať daňové aspekty podniku. Jednotlivé dane budem skúmať za roky 2012, 2013, 2014 a vychádzať budem z daňových priznaní a ďalších interných dokumentov spoločnosti.
Vedoucí práce: Savina Finardi
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses