Financování veřejných vysokých škol ve vazbě na účetní informace - Leová, Thi Lenka (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá financováním veřejných vysokých škol a jejich účetními informacemi v České republice. Jejím cílem je popsat způsoby financování a na základě účetní závěrky zhodnotit strukturu pasiv a výnosů tří veřejných vysokých škol za rok 2014. Pro srovnání byla vybrána Vysoká škola ekonomická v Praze, Univerzita Karlova v Praze a Masarykova univerzita se sídlem v Brně.