Financování veřejných vysokých škol ve vazbě na účetní informace - Leová, Thi Lenka; Poutník, Lukáš; Zouhar, Tomáš, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá financováním veřejných vysokých škol a jejich účetními informacemi v České republice. Jejím cílem je popsat způsoby financování a na základě účetní závěrky zhodnotit strukturu pasiv a výnosů tří veřejných vysokých škol za rok 2014. Pro srovnání byla vybrána Vysoká škola ekonomická v Praze, Univerzita Karlova v Praze a Masarykova univerzita se sídlem v Brně.
Vedoucí práce: Lukáš Poutník
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses