Makroekonomický vývoj ČR po vstupu do EU a mezinárodní srovnání - Mrázek, Daniel (2016)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu makroekonomického vývoje České republiky od vstupu do Evropské unie a jeho komparaci se zeměmi Visegrádské skupiny. Zkoumán je zejména ukazatel hrubého domácího produktu. Jsou analyzovány také alternativní ukazatele, konkrétně hrubý národní důchod a reálný hrubý domácí důchod.