Makroekonomický vývoj ČR po vstupu do EU a mezinárodní srovnání - Mrázek, Daniel; Nečadová, Marta; Krameš, Jaroslav, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu makroekonomického vývoje České republiky od vstupu do Evropské unie a jeho komparaci se zeměmi Visegrádské skupiny. Zkoumán je zejména ukazatel hrubého domácího produktu. Jsou analyzovány také alternativní ukazatele, konkrétně hrubý národní důchod a reálný hrubý domácí důchod.
Vedoucí práce: Marta Nečadová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses