Financování ve středním školství v ČR - případová studie - Němeček, Marek; Urbánek, Václav; Bušovský, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Autor bakalářskou práci rozdělil na čtyři hlavní části. První se zabývá významem školství a také tím, jak je školství v České republice organizováno. Následující dvě kapitoly popisují to, jak se rozdělují finanční prostředky ze státního rozpočtu pro školství a jejich následné přerozdělení do regionálního školství pomocí krajů a krajských rozpočtů. Poslední kapitola je věnována Vyšší odborné škole a Střední průmyslové škole Volyně, kdy je v úvodu škola představena, následně jsou rozebrány všechny její finanční příjmy. Na závěr autor navrhl možnosti finančního zlepšení její situace.
Vedoucí práce: Václav Urbánek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses