Zásada opatrnosti a její projevy v českém účetnictví - Rohnová, Tereza; Gluzová, Tereza; Janhubová, Jaroslava, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Bakalářská práce se věnuje zásadě opatrnosti a jejím projevům, zkoumá, jak je s touto zásadou a jejími projevy nakládáno v rámci českých právních úprav. Teoretická část obsahuje popis účetních zásad, důkladněji se zaměřuje na zásadu opatrnosti a princip věrného a poctivého zobrazení. Dále obsahuje podrobný popis projevů zásady opatrnosti a jejich podoby v českém účetním systému. V praktické části je na základě účetních výkazů prezentováno, jak se pracuje se zásadou opatrnosti v účetnictví společnosti Kofola a. s.
Vedoucí práce: Tereza Gluzová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses