Animační předpoklady pražských staveb z období 60. let 20. století - Vacková, Karolína; Tyslová, Irena; Lindner, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Abstrakt: Bakalářská práce se zaměřuje na architekturu 60. let v ČSSR. Jejím cílem je vytvořit seznam veškerých staveb z tohoto období postavených na území Prahy a zmapovat jejich předpoklady k úspěšnému vřazení do života současné společnosti. Součástí je i kapitola popisující fenomén panelových sídlišť. Teoretická část definuje základní pojmy animace, veřejného prostoru a nastíní problematiku vřazení kultury do ekonomického rámce.
Vedoucí práce: Irena Tyslová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses