Analýza nabídky povinného ručení na Českém trhu - Vážný, David; Radová, Jarmila; Vohralík, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Hlavním cílem této bakalářské práce je analýza a porovnání jednotlivých produktů povinného ručení na českém trhu. Nejprve je charakterizováno povinné ručení, představena Česká kancelář pojistitelů a vymezen její účel. Ve druhé kapitole jsou uvedeny parametry ovlivňující výši pojistného. Třetí kapitola je stěžejní, věnuje se porovnání nabídek jednotlivých pojišťoven a možnému trendu v online sjednávání povinného ručení. V závěrečné kapitole jsou na modelových příkladech srovnány změny výše pojistného v závislosti na změně jednotlivých vstupních parametrů.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses