Společenská odpovědnost firem a CSR reportování - Bahachenka, Alina; Džbánková, Zuzana, 1967-; Šumpíková, Markéta, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat CSR reportování v vybraných českých firmách a představit koncepci sociálního účetnictví v kontextu společensky odpovědného jednání firem. Bakalářská práce se skládá ze dvou částí. V teoretické části jsou popsány teorie a přístupy k aplikaci sociálního účetnictví do podnikové praxe a shrnuty teoretické poznatky z oblasti společenské odpovědnosti firem. Druhá (praktická) část je věnována analýze CSR reportů 20 významných českých firem. Výsledky této práce umožňují posoudit současný stav CSR reportování v České republice.
Vedoucí práce: Zuzana Džbánková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses