Problematika řízení režijních nákladů v konkrétním podniku - Vaňková, Andrea; Boučková, Markéta; Wagner, Jaroslav, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Předmětem bakalářské práce Problematika řízení režijních nákladů v konkrétním podniku je analýza metod řízení režijních nákladů. Práce se skládá z teoretické části, která obsahuje vymezení pojmů důležitých pro pochopení této problematiky, a z praktické části. Ta je stěžejní součástí práce a je věnována zkoumání přístupu k oblasti režijních nákladů v podniku ABC Rumburk, s. r. o. Dále je provedeno porovnání poznatků z praxe s teoretickými, zhodnocení a doporučeny návrhy na zlepšení.
Vedoucí práce: Markéta Boučková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses