Finanční analýza Equa Banky a.s. - Pejpal, Petr; Radová, Jarmila; Stádník, Bohumil; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Cílem této práce je provedení finanční analýzy společnosti Equa bank a.s. od roku 2011, kdy došlo ke změně vlastníka a k přejmenování společnosti, do roku 2015. Tato práce je rozdělena na tři základní části. První část tvoří kapitoly Obecný popis finanční analýzy a Postup, metody a ukazatelé finanční analýzy. V této části je popsána podstata finanční analýzy a její obecný postup. Druhou část tvoří kapitoly Equa bank a.s. a Analýza odvětví. Tato část obsahuje základní informace o vybrané společnosti a dále pak analýzu situace na bankovním trhu. Poslední část je složena z kapitoly Analýza finančních výkazů a Finanční ukazatelé. Tato část se zabývá analýzou finanční situace společnosti. V samotném závěru jsou obsaženy shrnuté poznatky z analýzy a doporučení pro společnost z nich vycházejících.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses