Testování vybraných metod technické analýzy při obchodování na kapitálových trzích - Samsonov, Daniil (2016)
Tato práce uvádí čtenáře do problematiky technické analýzy a jejího využití při obchodování na kapitálových trzích. První část práce podává teoretický přehled o problematice teorie efektivních trhů a empirických studií zabývajících se úspěšností technické analýzy. Druhá část se věnuje praktickému využití a testování obchodních modelů založených na technické analýze na trzích vybraných aktiv.