Testování vybraných metod technické analýzy při obchodování na kapitálových trzích - Samsonov, Daniil; Fičura, Milan; Derner, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tato práce uvádí čtenáře do problematiky technické analýzy a jejího využití při obchodování na kapitálových trzích. První část práce podává teoretický přehled o problematice teorie efektivních trhů a empirických studií zabývajících se úspěšností technické analýzy. Druhá část se věnuje praktickému využití a testování obchodních modelů založených na technické analýze na trzích vybraných aktiv.
Vedoucí práce: Milan Fičura
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses