Vliv účetní politiky vybrané společnosti na závěry finanční analýzy - Huléni, Štefan (2016)
Tato bakalářská práce pojednáva o vlivu učetní politiky společnosti Niké spol.s.r.o. na závěry jeji finanční analýzy. Cílem práce je popsat a rozebrat učetní politiku společnosti Niké spol.s.r.o. V práci je řešena metodika finanční analýzy a interpretace pro společnost Niké spol.s.r.o., identifikace specifik hospodárení v oboru sázkování a analýza důsledků účetní politiky společnosti na výstupy finanční analýzy.