Vliv účetní politiky vybrané společnosti na závěry finanční analýzy - Huléni, Štefan; Pospíšil, Jiří, 1988-; Vomáčková, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tato bakalářská práce pojednáva o vlivu učetní politiky společnosti Niké spol.s.r.o. na závěry jeji finanční analýzy. Cílem práce je popsat a rozebrat učetní politiku společnosti Niké spol.s.r.o. V práci je řešena metodika finanční analýzy a interpretace pro společnost Niké spol.s.r.o., identifikace specifik hospodárení v oboru sázkování a analýza důsledků účetní politiky společnosti na výstupy finanční analýzy.
Vedoucí práce: Jiří Pospíšil
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses