Konzumerismus - historický vývoj, příčiny a důsledky - Peroutka, Jan; Džbánková, Zuzana, 1967-; Šumpíková, Markéta, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem této práce je analyzovat a zhodnotit fenomén konzumerismu a konzumní společnosti z pohledu historie, sociologie a ekonomie. Práce rovněž zkoumá možné příčiny a důsledky tohoto jevu. Práce je teoretické povahy a neobsahuje praktickou část.
Vedoucí práce: Zuzana Džbánková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses