Testování bonitních modelů na společnostech AutoGuard a BlockBandit - Krejčí, Jan (2016)
Cílem této bakalářské práce je v první fázi otestovat, který ze zavedených bankrotních či bonitních modelů je schopen nejpřesněji předpovídat insolvenci podniku v oboru ostraha automobilů. Následným úkolm je pomocí zvolených modelů otestovat společnost, která k datu nevykazuje na první pohled známky finanční tísně.