Testování bonitních modelů na společnostech AutoGuard a BlockBandit - Krejčí, Jan; Staňková, Anna, 1951-; Marek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Cílem této bakalářské práce je v první fázi otestovat, který ze zavedených bankrotních či bonitních modelů je schopen nejpřesněji předpovídat insolvenci podniku v oboru ostraha automobilů. Následným úkolm je pomocí zvolených modelů otestovat společnost, která k datu nevykazuje na první pohled známky finanční tísně.
Vedoucí práce: Anna Staňková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses