Finanční analýzy firmy Travel Service, a.s. - Siegel, Daniel (2016)
Bakalářská práce je zaměřena na finanční analýzu společnosti Travel Service, a.s. mezi roky 2011 až 2014. Je rozdělena do dvou základních částí, metodické a praktické. V metodické části je popsán předmět a význam finanční analýzy, absolutní metoda a poměrové ukazatele a také komplexní modely, které zahrnují bonitní a bankrotní modely. Praktická část obsahuje představení společnosti, která je analyzována, její historii a vývoj. Poté je zde provedena praktická finanční analýza společnosti na konkrétních ukazatelích podniku. V závěru práce se objeví zhodnocení finančního zdraví a hospodářské situace společnosti.