Finanční analýzy firmy Travel Service, a.s. - Siegel, Daniel; Holečková, Jaroslava; Staňková, Anna, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Bakalářská práce je zaměřena na finanční analýzu společnosti Travel Service, a.s. mezi roky 2011 až 2014. Je rozdělena do dvou základních částí, metodické a praktické. V metodické části je popsán předmět a význam finanční analýzy, absolutní metoda a poměrové ukazatele a také komplexní modely, které zahrnují bonitní a bankrotní modely. Praktická část obsahuje představení společnosti, která je analyzována, její historii a vývoj. Poté je zde provedena praktická finanční analýza společnosti na konkrétních ukazatelích podniku. V závěru práce se objeví zhodnocení finančního zdraví a hospodářské situace společnosti.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses