Řízení projektu - zavedení nového produktu na trh - Nekvindová, Aneta; Borovička, Adam; Melechovský, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Za projekt se dá považovat jakýkoliv sled činností, které vedou k nějakému cíli. Ale v posledních letech, čím dál více firem začíná projekty využívat jako způsob efektivního a úsporného řízení lidí. Samotná disciplína řízení projektů se stává velmi populární a projektoví manažeři jsou často vyhledáváni. Cílem bakalářské práce je tedy vytvořit reálný projekt, na kterém budou předvedeny metody a postupy teorie řízení projektů. V první části jsou popsány základní pojmy této disciplíny, vysvětlena její podstata a také metody, které využívá. V druhé části jsou pak tyto metody řízení projektů aplikovány na reálný projekt, který popisuje proces zavedení nového produktu na trh. Pro lepší orientaci byl projekt zpracován v programu Microsoft Project. Výstupem práce jsou jednotlivé analýzy, které celý projekt popisují z pohledu času, zdrojů a nákladů. V závěru jsou také zmíněna rizika, která mohou projekt ovlivnit a ohrozit.
Vedoucí práce: Adam Borovička
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses