Analýza finanční gramotnosti studentů ve vybraných státech světa - Silberhornová, Lenka; Radová, Jarmila; Rajl, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Předmětem diplomové práce na téma "Analýza finanční gramotnosti studentů ve vybraných státech světa" je souhrnný popis a následné zhodnocení finanční gramotnosti v rámci České republiky, Spojených států amerických a Taiwanu. Práce je zaměřena především zhodnocení úrovně finanční gramotnosti studentů v jednotlivých státech a na vyhodnocení získaných dat z vlastního šetření. V poslední kapitole je celkové srovnání všech tří států z dat získaných vlastním šetřením a dat zpracovaných v mezinárodní studii.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses