Účetnictví a daně v cestovním ruchu a jejich aplikace na vybranou cestovní kancelář - Alexova, Zuzana; Ašenbrenerová, Petra; Zelenková, Marie, 1973-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Cílem této bakalářské práce je vymezení specifik daní a účetnictví v cestovním ruchu. Je zde uvedena definice a význam cestovního ruchu, stručná historie, právní úprava a daňová a účetní problematika v této oblasti. V závěru práce je představena cestovní kancelář Adventura, s.r.o., její stručná finanční analýza a ukázky účetních případů spojených s provozováním cestovní kanceláře.
Vedoucí práce: Petra Ašenbrenerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses