Analýza hospodaření na příkladu Městské části Praha 2 v letech 2012-2014 - Šimáková, Aneta (2016)
Práce řeší oblast hospodaření a vedení účetnictví územním samosprávným celkem. Cílem práce je shrnout legislativu upravující danou oblast, na příkladu Městské části Prahy 2 analyzovat plnění hospodaření, účetní výkazy a zprávy o přezkoumání hospodaření za období 2012 až 2014 a zhodnotit vývoj konkrétních analyzovaných složek rozpočtu a účetních výkazů i celkový trend.