Analýza hospodaření na příkladu Městské části Praha 2 v letech 2012-2014 - Šimáková, Aneta; Dvořák, Martin; Svoboda, Michal, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Práce řeší oblast hospodaření a vedení účetnictví územním samosprávným celkem. Cílem práce je shrnout legislativu upravující danou oblast, na příkladu Městské části Prahy 2 analyzovat plnění hospodaření, účetní výkazy a zprávy o přezkoumání hospodaření za období 2012 až 2014 a zhodnotit vývoj konkrétních analyzovaných složek rozpočtu a účetních výkazů i celkový trend.
Vedoucí práce: Martin Dvořák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses