Účtování a oceňování zásob vlastní výroby firmy Vodňanské kuře, s. r. o. - Rambousková, Sandra (2016)
Tato bakalářská práce pojednává o oceňování a účtování živočišné výroby podle Českých účetních standardů a porovnání těchto podmínek s Mezinárodními standardy účetního výkaznictví. Práce je rozdělena na dvě základní části. První část je teoretická a zaobírá se základními účetními a oceňovacími principy v zemědělství. V druhé části je uvedena metodika účtování a oceňovací metody firmy Vodňanské kuře, s. r. o., jejímž předmětem podnikání je chov brojlerů po celé České republice.