Účtování a oceňování zásob vlastní výroby firmy Vodňanské kuře, s. r. o. - Rambousková, Sandra; Dvořák, Martin; Hora, Michal, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tato bakalářská práce pojednává o oceňování a účtování živočišné výroby podle Českých účetních standardů a porovnání těchto podmínek s Mezinárodními standardy účetního výkaznictví. Práce je rozdělena na dvě základní části. První část je teoretická a zaobírá se základními účetními a oceňovacími principy v zemědělství. V druhé části je uvedena metodika účtování a oceňovací metody firmy Vodňanské kuře, s. r. o., jejímž předmětem podnikání je chov brojlerů po celé České republice.
Vedoucí práce: Martin Dvořák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses