Finanční analýza LEO Express a.s. - Miturová, Magdaléna (2016)
Tématem této bakalářské práce je finanční analýza společnosti LEO Express od doby založení. Práce obsahuje také prostorovou analýzu, ve které srovnávám společnost s jejím hlavním konkurentem, společností RegioJet. Práce je rozdělená do tří částí. První část je čistě teoretická. Ve druhé části je následně vymezená metodika použitá. Třetí část je věnována prostorové analýze.